Appleo bed & breakfast
Wie wij zijn

Er zijn twee sfeervolle kamers op de 1e verdieping:

Kamer 1: de blauwe kamer is op het westen gelegen aan de tuinzijde, met twee openslaande ramen voorzien van horren en zonwering. De kamer heeft een bed 180-200 cm. met 2 voortreffelijke matrassen, de bedden zijn apart opgemaakt.

Kamer 2: is gelegen aan de oostkant / straatzijde, heeft één openslaand raam met hor. De kamer heeft 2 aparte bedden 80-200 cm. en heerlijke matrassen. De bedden kunnen eventueel aan elkaar gekoppeld worden.

Beide kamers hebben een zitje - wasbak - ventilator - wireless internet
De badkamer wordt gedeeld met beide gastenkamers. Uiteraard zijn beide kamers voorzien van handdoeken en föhn. Als u alleengebruik van de badkamer wilt maken, wordt de prijs van de kamer verhoogd. Op de overloop kunt u koffie en thee maken. Verder vindt u er kaarten en boeken over de stad en de omgeving.

Het lekkere ontbijt is zeer uitgebreid, vleeswaren en brood worden voor u vers gehaald bij de ambachtelijke slager en bakkerij. Het wordt geserveerd in de gezellige woonkamer, met uitzicht op de grote stadstuin.

Niet alleen de kamers, maar het hele huis is rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan. U kunt eventueel uw fietsen stallen in de afsluitbare schuur.

Gastenkamers bij Appelo Bed & Breakfast